The Biz Carolekoline - Rocky Road To Dublin

Yrkesutbildning

Det är ju kul när man kan börja jobba med det som man tycker är kul och som man känner att man vill göra. Det finns så mycket som man kan jobba med och som man kan börja plugga till. Man skulle kunna göra saker som man tycker är kul och som gör att man känner att det är kul att gå till jobbet. Man kan välja en yrkesutbildning som gör en kvalificerad att börja jobba efter utbildningen och det är ju toppen när det går att göra det som man vill göra.
Så man kan ju kolla upp vad det är som man vill jobba med och det som man tycker är kul så att man vet vad man ska välja att jobba med.

Bra att det finns olika saker att välja på

Ja man är ju glad att det finns så mycket som man kan välja på och som skulle vara kul att göra och jobba med. Så att man kan göra saker som man känner är kul och som känns givande. Man önskar att alla som kan ska kunna få det och att alla ska kunna jobba med det som man tycker är kul. Och ett bra sätt att jobba mot det målet är att plugga till det så att man har möjlighet att kunna göra det och att det finns en chans att man ska kunna få sitt drömjobb som man vill ha och som man önskar att man kunde få tag på. Och man ska inte ge upp lätt utan kämpa för att få det som man vill och att plugga det som man tycker är kul och som kan ge en det jobbet som man skulle vilja ha och som man känner gör att man blir glad och att man kan göra det som man tycker är så kul.